revesz-szilvia
line

Révész Szilvia a Baptista Szeretetszolgálat kommunikációs igazgatója. Középiskolai tanári munkája mellett önkéntesként kezdte a munkáját a Baptista Szeretetszolgálatnál, ahol 2001-től főállású munkatársként dolgozik. A “Fogadj Örökbe” támogatási program elindítója és vezetője, mely Magyarországon az első ilyen jellegű segélyprogram. 2003-2004-ig férjével és három gyermekével Mongóliában él, ahol a segélyszervezet munkáját vezeti. 2008-tól a Baptista Szeretetszolgálat kommunikációs igazgatója, az igazgatótanács tagjaként közreműködik a dinamikusan fejlődő szervezet irányításában is. 2008 és 2013 között a Cipősdoboz Akció elnevezésű országos karácsonyi karitatív kampány vezetője. A Family családi magazin szerkesztője és állandó szerzője.

“Amikor világunkban egyre csak a pénzről hallani, amikor látszólag minden anyagi természetűvé válik körülöttünk, amikor oly sokan (és egyre többen) a siker egyetlen fokmérőjének a javak meglétét és gyarapítását látják, talán még soha nem volt időszerűbb egy olyan díj alapítása, amely a valódi emberi értékeket, a tenni akarást, az áldozatvállalást, a jószolgálati tevékenységet ismeri el.

Mert a szűk, szakmai körű elismertség, az, hogy mi segélymunkások egy-egy nehéz időszak zárásaként, vagy egy újabb nyitányaként képzeletben fejet hajtunk kollégáink kiemelkedő teljesítménye előtt, önmagában kevés: de egy tekintélyes díj, amely méltó küldetéséhez, megteremtheti a méltatott személy széles társadalmi megbecsültségét, ráirányítva a figyelmet mindazokra, akik e nehéz hivatást választották életük céljául. Ezért tartom rendkívül fontosnak és értékesnek e kezdeményezést, melynek a Baptista Szeretetszolgálat igazgatójaként határozott és hálás támogatója lehetek.”

RÉVÉSZ SZILVIA

Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány képviselője